For de som elsker Motorsport og Formel 1

Mange oppdager det tohjulede vidunderet, og forelsker seg hodestups i sin sykkel. Denne kjærligheten er gjensidig og oppfyllende mellom to parter. Føreren som søker reise, frihet og spenning. Og sykkelen som trenger å trekke på sine krefter og teste sine grenser.

Opplevelsen er i egen klasse, den høye farten og den fantastiske frihetsfølelsen er uerstattelige elementer som kan oppleves som en gjenfødelse. Å tilegne seg evnen til å mestre nye ting å være fri til å bevege seg hvor som helst, er en livsstil for seg selv.

Formel 1 – for de som søker mer

F1 tilbyr det beste innenfor motorsport. Som tilskuer kan man kjenne lukten av brent gummi og føle spenningen som dirrer i beina. Proffe førere, med biler i sin høyeste teknologiske klasse konkurrer på spennende baner. Vår digitale verden gir oss muligheter til å inkludere tilskuere så nært opplevelsen som mulig. Rett fra førerens synspunkt i sitt perspektiv, midt i selve hendelsen. Det blir ikke mer virkelig enn dette.

Det neste steget vil bli å delta personlig som tilskuer i F1. Finn ditt mål, få ut fingeren og oppfyll drømmen din. Ta en titt på nettet for å planlegge din neste reise med motor i fokus.

Prof. Joannie Kunde