Opplev Moto GP

Moto GP er motorsykkelens svar på formel 1. Det foregår i høyt tempo på en lukkede baner. I løpet av en sesong kjøres det løp over hele verden. Du har nå muligheten til å oppleve dette på nært hold. Les mer på nett for å se kalenderen over hvor og når de forskjelligere løpene går.

Hvor foregår MotoGP?

MotoGP foregår på forskjellige baner rundt om i verden. I år er også Indonesia og Finland en del av dette spennende showet. Ellers er land som Spania, Portugal, England, USA, Australia og Japan også spennende destinasjoner den kommende sesongen. Løpene går over flere dager, noe som åpner for muligheten til å ha en eksotisk langhelg.

En fantastisk opplevelse

Siden 1949 har MotoGP vært en av de største løpene på to hjul. Dette er den konkurransen der hastigheta er høyest, syklene er størst og publikumet er mest engasjert. For å få den opplevelsen du er ute etter kan du ta kontakt, og du vil få hjelp til å skreddersy din reise for at den skal bli så behagelig som mulig. Det blir også enklere å komme i kontakt med andre som er like begeistra for disse reisene.

Vi gleder oss til denne sesongen!

Prof. Joannie Kunde